fredag 25 februari 2011

Hur snabbt går ett halvår förbi?


Tänk, nu är lillebrollan 6 månader, det är ju inte klokt hur fort det har gått.
Ett halvår sedan jag låg med det där lilla knytet på BB och längtade hem till mina, med ens så stora, småkaniner och efter sambo och pappa J.

Vi firade halvårsdagen på morgonen med skönsång av småkaninerna.
De sjöng 'ja må du leva' för lillebrollan och sedan sade storasysterkaninen till honom att hon tyvärr inte hade gjort någon tårta.
Och så avbröt hon sig, kom bort till mig och viskade om hon kunde få ge en majskrok till lillebrollan. Det går bra svarade jag så hon gick bort till honom igen: men du kan få en majskrok istället.

Sedan var det 6månaders koll på BVC och han fick en stor OK-stämpel i rumpan. OCh två sprutor, en i vardera låret.
På kvällen sen var han ledsen och gnällig och ville inte vara själv. Han var öm i benen och hade svårt att sova stackarn.


4 kommentarer:

Lisen sa...

oh my.. tänk att han är så stor nu! Grattis på 6 mån-dagen!!

Lisen sa...

Ja, igår var det ju men du hajar säkert.. :)

Anonym sa...

Hej hopp! Va söt han är! Ja tiden går verkligen fort, min lille har redan blivit 1 år ju!!!

Jooo.... du syr och grejjar såoerhört fint ju(kanske har jag redan sktivit om detta till dig innan? Sorry om jag upprepar mig isf!).
Det finns en butik som säljer "folks" (folk= i detta fall du tex ;-) hihi ) skapelser i en webbutik! De andra kreatörerna som säljer där har samam stil som du, det säljs virkade leksaksmat och kläader och lite heminredning och sådant....
Jag tror du skulle gilla konceptet på hela butiken, och framförallt tror jag att dina skapelser hade passat perfekt i sortimentet!
Ta en titt! Läs under "Bli en kreativ kreatör" på första sidan eller hör av dig till mig för mer ingående information om du är intresserad! :-)
Nej det är inte mitt företag :-) Men jag tycker de har så fina saker så jag är lite som en representant typ! :-)
// Ida

Anonym sa...

Åh ju mer jag kollar bakoåt i bloggen, på allt du gjort - ju mer övertygad blir jag att bara måste fundera seriöst över idén.... Du gör ju SÅ bra saker, maskeradkläder och sånt med ju!
Verkligen jättefint!

Blöjfodralet som jag beställde av dig för läääänge sedan används btw fortfarande! / Ida, tjatig ikväll.